fbpx

Vase Pelagića 6 i 8, Novi Sad

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo naš novi objekat u ulici Vase Pelagić 6 i 8 čija izgradnja počinje uskoro.

U samom srcu grada, na svega nekoliko minuta hoda od centra, Futoške pijace, Spensa i mnogih drugih repernih tačaka Novog Sada, su parametri koji izdvajaju ovu lokaciju po svojoj atraktivnosti. Mirna ulica, koja je bogata zelenilom i parternim uređenjem, biće oplemenjena za još jedan objekat, koji će se svojom formom i materijalima uklopiti u okruženje. Moderan objekat, po ugledu na prethodni, koji smo takođe mi izvodili u pomenutoj ulici, posedovaće određeni kvalitet pred kojim ne možete ostati ravnodušni.

Spoljna stolarija – PVC šestokomorna stolarija obezbediće da Vaš stan bude komforan, kako zvučno, tako i toplotno izolovan i čije su dimenziije odgovarajuće kako bi stan bio prirodno osvetljen.

Keramika – Trudimo se, već dugi niz godina, da uređenje kupatila bude nešto što će prvenstveno oduševiti svakog našeg kupca, a to postižemo uvozom keramike i sanitarija I klase. Slavine HANSGROHE takođe ukazuju na kvalitet kojem stremimo. Ugradni vodokotlići, konzolne WC šolje i bidei, kao i staklene stene koje bez kadica ograničavaju zonu za tuširanje, samo su još neki elementi kupatila kako biste imali jasniju sliku o kakvom je kvalitetu reč.

Sigurnosna vrata – Svojim izgledom predstavljaju ogledalo stana, sa svojim kvalitetom, visoke klase.

Sobna vrata – Medijapan bela vrata, sa magnetnom bravom i skrivenim šarkama, omogućavaju olakšano korišćenje vrata.

Parket – Dugačke lamele hrasta, troslojan, sa visokim lajsnama koje ga ukrašavaju, parket ostavlja utisak topline stana i svakako jedan od bitnih elemenata enterijera o kojem uvek vodimo računa, kako biste Vi bili zadovoljni.

Fasada – Imali ste prilike da vidite naše objekte čija fasada je obogaćena FUNDERMAX fasadnim oblogama, boje oraha, što će biti zastupljeno i na ovom objektu. Ograde su urađene delimično u staklu, bez profila, svedene ravne linije koje uokviruju ovaj objekat.

Garažna mesta –U suterenu objekta imamo 24 garažna mesta koja su obezbeđena za naše kupce stanova, što je od velikog značaja zbog nedostatka parkinga, što je problem svakog većeg grada.

ŠTA NAS IZDVAJA?

  • Ekskluzivna lokacija
  • Najbolje od stolarije
  • Pločice-keramika koja garantuje kvalitet
  • Sanitarije – pažljiv odabir za Vaše kupatilo
  • Vrata – pouzdan čuvar Vašeg prostora
  • Plafon i pod – najlepši okvir enterijera
  • Grejanje-temperatura po izboru
  • Ograde-lepota koja traje
  • Parking – Inovacije za odabrane

Aktuelni projekti

DETALJI PROJEKTA

Investitor: Modena Gradnja NS-021
Lokacija: Vase Pelagića 6 i 8, Novi Sad
Objekat: Višeporodični stambeni objekat Su + P + 3 + Pk i Po
Završetak radova: 2018
Odgovorni projektant: d.i.a. Ivan Brakočević
Projektant: d.i.a. master Jovana Đorđević
43 stambenih jedinica, 24 garažnih mesta, 1 lokal u prizemlju.