fbpx

Radnička 25, Novi Sad

Projektovan spram konteksta,  novi objekat, Radnička 25,  ponosno zauzima svoje mesto sa autentičnom arhitekturom i prepoznatljivim stilom i  jedan je u nizu mnogih projekata koje  je Modena Gradnja pružila gradu Novom Sadu.  Sa svojom ornamentikom objekat će pružiti ulici novi profil, novu dinamiku i jedinstvenost.  Radnička ulica, dragulj Novog Sada, odiše jednom elegancijom, prefinjenošću i jednostavnošću, što se prikazuje i kroz objekat koji i sa svojim detaljima ostavlja utisak skladnosti.

Lokacija objekta omogućava da se za 5 min hoda stigne do keja, 10 min do fakulteta i centra grada. Veliki tržni centar Promenada se nalazi na 7 min hoda od samog objekta.  Savremen čovek koji uživa u aktivnostima u gradu može da izabere svoj budući dom u centru dešavanja, ali i da se odmori u tišini i lepoti Radničke ulice. Iako u samom centru grada, pomenuta ulica je oplemenjena visokim krošnjama drveća koja sprečavaju da buka saobraćaja i prolaznika prodire u domove stanovnika, a svojim raskošnim bojama stvaraju prelep ambijent.

STANOVI:

Pored jedinstvene arhitekture obogaćene kovanim ogradama, visokim portalima i ornamentima po fasadi, stambene jedince su takođe opremljene po poslednjim standardima građevine. Cilj naše gradnje jeste kvalitetan život budućih stanara i komfor. Kako bi se tako nešto postiglo neophodno je posvetiti se svakom stanu sa jednakom pažnjom.

Uvozna keramika, slavine, troslojni parket sa dugačkim lamelama, staklene stene u kupatilima i mnoge druge stvari samo su deo uređenja naših stanova u novoprojektovanom objektu.

Kao novi sistem grejanja uvodimo podno grejanje i toplotne pumpe gde će svaka prostorija unutar stambene jedinice imati svoj parapetni uređaj za podešavanje željene temperature.

Garaža ispod objekta obezbeđuje garažna mesta do kojih se dolazi auto-liftom.

Mislili smo na svaki detalj, jer želimo da Vaš boravak u našoj zgradi bude ono što ste oduvek želeli.

 • PARKET – Hrastov lamelirani parket, u vidu dugačkih lamela, sa parket lajsnama od medijapana u boji unutrašnje stolarije, visine do 9 cm.
 • SIGURNOSNA VRATA – Sigurnosna vrata su prve klase, visine 220 cm, a širine 90 cm. Dizajn ulaznih vrata u stanove se uklapa u čitav izgled hodnika koje uređujemo sa posebnom pažnjom i smislenim konceptom zajedničkog prosotora.
 • SOBNA VRATA – Unutrašnja stolarija je od medijapana sa magnetnim bravama, visine 240 cm.
 • KERAMIKA – Keramika je jedan od osnovnih elemenata svakog kupatila i kuhinje gde posvećujemo posebnu pažnju. Iz tog razloga, Porcelanosa I klasa je ponovo naš izbor jer se uvek vraćamo dobrim navikama.
 • SANITARIJE – Takođe, sanitarije ugrađujemo uvozne, prva klasa, Porcelanosa.
 • TUŠ KABINE – Kao što smo napomenuli, kupatilo je za nas veoma bitan deo enterijera s toga se trudimo da svaki detalj bude smišljen i funkcionalan. Zato već nekoliko godina se vodimo primerom tuš kabina koji oduševljava sa svojom elegancijom. Tuš kabine su oivičene samo staklenom stenom minimalne širine 120 cm ili staklenim kliznim vratima. Pod kabine se radi u keramici čime se postiže i pad prema linijskom slivniku, bez kadice. Ovakav element je prelep detalj u kupatilu koji je jednostavan za održavanje, a ujedno i najelegantnije rešenje kabine.
 • LIFT – Liftovi su elekrični, bešumni, unutrašnjost lifta je u vezi sa čitavim konceptom zgrade, sa detaljima koji se pojavljuju kako na fasadi tako i u zajedničkim prostorima. Do garaže se spušta autoliftom koji se nalazi u dvorištu objekta.
 • SPOLJNA STOLARIJA –Spoljna stolarija je Aluminijum, gde su prozori i svi otvori atipčnih većih dimenzija, sa niskim parapetom, kako bi se postigao što lepši ambijent, sa mnogo svetlosti. Roletne su aluminijumske, na elektro pogon, koje se uklapaju u boje stolarije.
 • FASADA – Fasada kao ogledalo arhitekture je jedan od najbitnijih elemenata naših projekata, po čemu smo i prepoznatljivi. Po ugledu na naš prethodni objekat u Stražilovskoj 19, fasada u Radničkoj 25 će biti oplemenjena ornamentikom, kovanim ogradama i elementima arhitekture prošlog veka.
 • OGRADE – Kovane ograde sa interesantnim motivima oplemeniće balkone i prozore novog objekta.
 • GREJANJE – Toplina Vašeg budućeg doma je veoma bitna s toga se mi trudimo da uvek imate komfor u stanu koji je neophodan. Grejanje u ovom objektu će biti u vidu podnog grejanja i toplotnih pumpi sa posebnim regulatorima temperature u svakoj stambenoj jedinici.

ŠTA NAS IZDVAJA?

 • Ekskluzivna lokacija
 • Najbolje od stolarije
 • Pločice-keramika koja garantuje kvalitet
 • Sanitarije – pažljiv odabir za Vaše kupatilo
 • Vrata – pouzdan čuvar Vašeg prostora
 • Plafon i pod – najlepši okvir enterijera
 • Grejanje-temperatura po izboru
 • Ograde-lepota koja traje
 • Parking – Inovacije za odabrane

Aktuelni projekti

DETALJI PROJEKTA

Investitor: Modena Gradnja NS-021
Lokacija: Radnička 25, Novi Sad
Objekat: Stambena zgrada spratnosti Po+P+4+(5) i pomoćni objekti Po+P
21 stambena jedinica, 1 lokal u prizemlju
Početak radova: 2019
Završetak radova: 2020
Odgovorni projektant: d.i.a. Ivan Brakočević
Projektant: d.i.a. master Jovana Đorđević