fbpx

POSLOVANJE

KONTAKT

RAZVOJ FIRME

Prvi korak u procesu razvoja firme zahteva komunikaciju među zaposlenima koji imaju jednak doprinos u ostvarivanju ciljeva firme. Tokom ovog procesa potrebno je uspostaviti efikasnu organizaciju koja podrazumeva otvoren pristup informacijama svim članovima tima koji sarađuju u projektima. U našem timu su zaposleni stručnjaci koji su tokom dugogodišnjeg rada doprineli našem konstantnom napretku.

PONOSNI NA RAD SA NAMA

Tokom ovih jedanaest godina poslovanja sa različitim firmama imali smo veoma uspešnu saradanju koja se održala do danas. Zainteresovanost različitih kompanija za rad sa našom firmom raste sa svakim novim projektom što nas čini brendom koji je ostvario svoj kredibilitet kako u izgradnji tako i u prodaji stambenih i poslovnih prostora. Naše ime ukazuje poverenje svojom tradicijom u pomenutoj delatnosti, ali i u drigim, kao što su Modena Nekretnine, Modena Caffe Restaurant, Modena Travel i Modena Beauty. Naše ime je prepoznatljivo po kvalitetu poslovanja i odgovornosti prema klijentima što se ogleda u uspešnim rezultatima u svakoj od navedenih delatnosti.

DIZAJN ENTERIJERA

U sklopu naših ponuda izdvajamo i mogućnost projektovanja enterijera po zahtevima klijenta kako bi se time upotpunio komfor stanovanja.

VOLONTERSKI RAD

U sklopu našeg poslovanja otvorena su mesta za studente koji su zainteresovani za praksu u našoj delatnosti. Organizovan je program za studente kojima je neophodno iskustvo u projektovanju, izgradnji, radu u timu kao i prisustvo radovim na gradilištu aktuelnih projekata. Imali smo priliku da sarađujemo sa internacionalnim studentima sa fakulteta ’’Politecnico di Milano’’ i svojim programom smo ukazali poverenje fakulteta gde smo pozvani da prezentujemo svoj rad svim budućim zainteresovanim studentima.

Posetite nas