fbpx

OSNOVNE VREDNOSTI

KONTAKT
INTEGRITET

Tradicija našeg poslovanja se zasniva na iskrenom radu sa klijentima i ispoštovanim rokovima što je osnova naše poslovne filozofije i temelj čitave organizacije kompanije. Misija jeste ostvarivanje što većeg broja zadovoljnih kupaca koji uživaju komfor naših stambenih i poslovnih jedinica.

ZAPOSLENI

Tim ljudi koji zajedničkim snagama dolazi do jedinstvenog cilja predstavljaju uspeh jedne firme.Zbog toga mi stalno nastojimo da privučemo i zadržimo talentovane stručnjake koji dele naše vrednosti. Svi su aktivno učestvovali i ubuduće će učestvovati u realizaciji investicionih projekata.

KVALITET

Firma Modena Gradnja pruža izuzetnu uslugu kroz timski rad, iskustvo, odgovornost i inovacije u čemu se i ogleda kvalitet naših projekata. Posvećenost radu, upoznavanje sa novim materijalima, tehnikama građenja i tehnologijom, postižemo zavidne rezultate koje naši klijenti prepoznaju. Svaka lokacija zadaje određeni zadatak investitoru koji se ispunjava detaljnom analizom okoline i time se dolazi do najboljeg rešenja koji će zadovoljiti potrebe kupaca. Kvalitet se ogleda u doslednosti naše firme i istrajnosti u misiji celog tima. Izgrađeno je preko 40.000 m2, a do kraja tekuće godine je planiran početak gradnje na dve nove lokacije – Preradovićeva br. 46 i Filipa Višnjića br. 7-9. Trudimo se da imamo ponudu i za one koji svoj budući dom vide u starom jezgru grada, što sa sobom nosi sve prednosti života u centru, ali i za one koji žele da organizuju život u delu grada koji nije u širem centru, ali koji ima izuzetno razvijenu i aktivnu mikrolokaciju koja kao takva predstavlja odličan izbor porodičnog stanovanja. Misija nam je da opravdamo poverenje koje nam je ukazano, a koje traje dugi niz godina.

SIGURNOST

Vodimo računa o najvišem stepenu bezbednosti na radu što postižemo svakodnevnim proverama radnika kako bismo ih zaštitili od mogućih povreda. Na gradilištu su jasno istaknute mere bezbednosti na radu kojih se radnici strogo pridržavaju.

VIZIJA

Napredak i konstantan razvoj firme je ključan element uspeha firme. Uključujući ciljeve naših klijenata, inovativna rešenja i pažljivo planiranje i projektovanje ostvaruju se neuporedivi rezultati. Komfor, funkcionalnost, inovativnost i kvalitet svakog objekta je osnova našeg projektovanja.

KONTINUIRANI NAPREDAK

Različitost projekata ukazuje na konstantan razvoj naše firme i edukovanje kroz zajednički rad, upoznavanje sa novim materijalima i mogućnostima u izgradnji. Uvođenjem inovativnosti u izgradnji napredujemo svakodnevno i ponosni smo na naše rezultate.Svaka nova lokacija je bolja od prethodne i to je strategija kojom se vodimo kako bismo Vama omogućili dom iz snova. Buduća dva projekta ukazuju na kvalitet i luksuz kojem stremimo. Željno iščekujemo njihovu izgradnju, kao i nove buduće ideje koje će Vas zasigurno oduševiti.

INOVATIVNOST

Svakim novim projektom dolaze i nove ideje do kojih dolazimo stalnim istraživanjem tržišta i mogućnosti. Zadata lokacija iziskuje i pažljivo planiranje čime se postiže različitost svakog projekta, ali sa jedinstvenim pečatom po kojem smo prepoznatljivi, a to je kvalitet. Svojim inovacijama želimo da nadmašimo očekivanja kupaca.

OPERATIVNA EFIKASNOST

Pružamo najbolju vrednost stanova i poslovnih prostora za naše kupce u odnosu na lokaciju i strukturu objekta.

PARTNERI

Kompanije koje sarađuju sa nama dugi niz godina zadovoljni su našim poslovanjem. Iz tog razloga naša saradanja se nastavlja i danas sa veoma uspešnim rezultatima. Sa novim projektima povezujemo se i sa novim firmama koje su zainteresovane za rad sa našom kompanijom koja je izgradila svoj brend i ponosno nosimo ime ’’Modena’’.

Posetite nas